Szolgáltatásaim

Munkák megrendelésre:

Mesekép készítése
(Kattintson a képre)
  • Meseképek készítése vászonra,fára, falra- Olyan képek alkotása, amibe a csoda realitás, a varázslat természetes, a világ rendje megdönthetetlen- a tiszta gyermeki lélek szerint.
    Megbeszélés alapján vállalom a kép elkészítését.
Esküvői képek
(Kattintson a képre)
  • Esküvői képek festése vászonra- A házasságkötés napjának az öröme, szeretete indítja el a házastársakat arra, hogy igyekezzenek jobbá tenni egymás életét. Ezt az érzést őrzik az esküvő napjának emlékei, fotói, melyekről vállalom az ifjú pár megfestését.
(Kattintson a képre)
  • Portré festés, rajzolás – Mindig van valaki aki szeret, aki törődik velünk, aki együtt érez velünk, akihez időről időre bizalommal fordulhatunk, akinél mindig szívesen látott vendég vagyunk, aki kész egy darabka emberi szívet nyújtani…
    Fotókról vállalom a szeretett személy – személyek- megfestését, rajzolását.

(Kattintson a képre)
  • Szentek, Szentképek festése, rajzolása – A szépség mindig egyszerű. Legfőbb célom ezekkel az alkotásokkal,hogy érzéseket indítsak el a másikban, és hogy ezzel átadhassak neki valamit, amit igazán értékesnek tartok.
    Fotók alapján vállalom bármilyen egyházi kép megalkotását.
(Kattintson a képre)

Szobrok restaurálása, freskók festése. Nem csak saját műveimet készítem el, megrongálódott régi szobrokat restaurálok, javítok és falakat festek. Ezek a templomi munkák türelemre és alázatra tanítottak és ha később visszatérek- akár freskót, akár szobrot, akár képet készítettem- mindig békesség árad felém, lelkileg felemelkedek. Vállalom bármilyen szobrok restaurálását, freskók tervezését, festését.

Bármilyen igényt szívesen fogadok, szeretem, ha kezem alatt csodák születnek, melyeket szeretettel, kitartással alkotok, s rajtuk keresztül is közvetítem, hogy a belső és külső természet egy egész. Vallom, hogy a művészetnek lelke van, ha nem adok bele mindent, akkor a lélek erőtlenné válik.