Kiállításaim

Mindenki a maga módján, a művész is a lélek tájain járó különös titok..Szeretem a kiállításokat, mikor a képeim elé állnak fogékonnyá üresített lélekkel, hogy egész szívvel figyelhessenek arra, amit egy másik ember- a festő- üzen nekik….és ha nem sajnálják az idejüket, s ha nem zárják le az értelmükhöz és érzelmeikhez vezető utat, akkor a képek hozzájuk találnak. Ezek a legszebb pillanataim. És szeretem a kiállításokat, mert szembesíti művészi kísérleteimet a kritika és az értékelés tágas fórumainak az ítéletére.

Örömmel tölt el, hogy művészetemnek köszönhetően, alkotásaim eljutottak Amerikába,Ausztriába és Franciaországba…..és hosszú keservekkel teli utat végigküzdve, talán a világ több országába is megnyílt a lehetőség előttem. Hitvallásom továbbra is, kifejezni azt, ami emberi….,nem az újszerűséget kergetve, hanem maradandó értékekre törekedve.

Szeretek sokat dolgozni, a bennem izzó fény erre sarkal. Amíg tele van a lelkem sok-sok fontos üzenettel, amelyeket el kell mondanom a világnak…,addig alkotásaimat a kiállításon tetőztetem be, ahol találkozik azokkal, akikhez szól…Ezért olyan nagy ünnep nekem egy-egy kiállítás.

Bécsi kiállítás képei:

Gourin, Franciaország képek:

Alkotótáborok, Művésztelepek

Kétegyháza, Fertőd, Lenti, Varese (Olaszország)…mindenhonnan hoztam magammal valamit. Fontosnak tartom az itt szerzett személyes kapcsolatokat, technikai ismereteket szerezhetek, természet adta tehetségekkel találkozhatok.

Kiállításaim

A művészet az emberi kommunikáció része, benne van a hétköznapokban, az ember képekkel ki tudja fejezni önmagát. Ezért tartom fontosnak az érdeklődő emberekkel való találkozást. Több önálló kiállításom volt Vas, Zala, Somogy, Pest, Baranya megyében.
Vannak alkotásaim Nyugat Európában és egy amerikai könyvkiadóval is együtt dolgozom. Számomra a szépség forrását, a művészet célját, az igazság végső okát, az ember legfontosabb vágyát, kívánságát egyetlen szó fejezi ki: szeretet!